Sunday, December 11, 2016

Wat is het verschil: Christian Louboutin Pigalle, Pigalle Follies Schoenen en So Kate Pumps

U kunt ter plaatse Christian Louboutin's rode gelakte zolen overal, maar onderscheid te maken tussen het merk verschillende klassieke louboutin pumps zijn een beetje meer uitdagend. Voor een schoeisel gerichte merk als Louboutin, de aandacht voor de kleinste veranderingen in de teen vak, toonhoogte (de hoek waaronder een hoge hak stijgt) en de hiel is wat er nodig is om de meest populaire stijlen differentiëren en te beslissen welke voor u geschikt is. We hebben samen een vergelijkende gids om u te helpen de subtiele verschillen tussen Christian Louboutin Pigalle, Pigalle Follies en So Kate Pumps te begrijpen, en je kunt alles leren over elk van de super populaire, super sexy stijlen hieronder.Sizing: Zoals altijd, direct afhankelijk voetstructuur de drager. Veel vrouw die Louboutin Pumps dragen, zijn niet even groot in alle stijlen van het merk. Vanwege de nauwe silhouet van drie pompen, de consument consensus voor deze drie kleuren worden opgetrokken een halve grootte als de voet op de bredere zijde van het gemiddelde.

De So Kate Pumps en louboutin schoenen hebben een vergelijkbare hak structuur, die taps toeloopt als het de grond nadert, hoewel de Follies 'hiel is iets dikker. De Louboutin Schoenen hebben een nog dikkere hak die niet taps toelopen.

De Pigalle is een merk klassieker die rond is al meer dan tien jaar. Deze iconische stijl is voorzien van de kortste teen doos van de groep, die de illusie van de hoogste boog geven. Terwijl de schoen komt in diverse hiel hoogtes, de meest populaire veruit is de 120mm versie. (Ga groot of ga naar huis, toch?) De steile toonhoogte, duizelingwekkende hak en lage zijkanten zijn zowel sexy en extreme, dat is alles Christian Louboutin Outlet voor staat.